رفتن به نوشته‌ها

تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)

تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)

تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده) در 30 اسلاید به بررسی تمام ابعاد این تکنولوژی می پردازد و آماده ارائه در کلاس های درسی و سمینارهای مختلف است که با قیمت ناچیزی در اختیار قرار داده شده است.در زیر بخشی از مقدمه را می بینید:
•فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :
•1ـ كالباس هاي حرارت…

منتشر شده در مهندسی شیمی

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.